De bezoekers  uit Sint-Antonius hadden gedurende de hele eerste helft de wedstrijd onder controle. Een slimme vrije trap van Vanreusel belandde bij Van Bastelaer, die beheerst afwerkt. Een kwartier later zetten diezelfde Vanreusel zich opnieuw achter de bal: dit keer schoot hij zelf en de wedstrijd leek gespeeld. Na twintig minuten moest Walter Frans geblesseerd naar de kant. In de tweede helft ging Merksplas voluit in de aanval en bij Antonia was het zonder wissels pompen of verzuipen. Diels en Erik Frans moesten voor verzorging aan de kant en een kwartier voor het einde maakte de thuisploeg dankzij uitgespeelde kansen toch gelijk. Paar minuten voor affluiten verving Van Bastelaer een onfortuinlijke doelman Koen Bols. 2-2, al bij al een terechte uitslag.

Doelpunten: 16′ Tom Van Bastelaer 0-1, 31′ Koen Vanreusel 0-2, 72′ en78′ Merksplas 1-2 en 2-2

Bekijk via deze link de opstelling 

Reacties zijn gesloten.