Met een vroeg doelpunt van de bezoekers van ’s Gravenwezel zag het er lang niet goed uit voor de thuisploeg. Tot Tom Van Bastelaer rond het halfuur Hans Martens lanceerde met een snelle vrije trap. Met een grote inzet en vlotte combinaties hield Antonia de bordjes lang in evenwicht. Lieven Berghmans was er nog een keer dichtbij, maar uitendelijk kon de Wezelse nummer 9 dan toch de winner vinden. Hij maakte een zondagmorgenwandeling doorheen de roodgroene defensie en besloot dan simpel binnen. Te gemakkelijk, maar toch valt er volgens coach Dirk Maes de jongens niets te verwijten: “Chapeau aan iedereen! We hebben er hard voor gevochten!”

Doelpunten: 9′ ’s Gravenwezel 0-1, 28′ Hans Martens 1-1 (assist Van Bastelaer), 64′ ’s Gravenwezel 1-2
Gele kaarten: Lieven Berghmans (protesteren)
Spektakelwaarde: 7

Bekijk hier de wedstrijdfeiten en doelpuntenmakers

Reacties zijn gesloten.