De zondagmorgendreserven kunnen nog altijd geen beroep doen op de gebleseerde Tom Van Bastealaer. Het ving die centraal in het midden op door Tom Vermeiren en achterin moest de jonge Dave Jacobs van junioren zich bewijzen tegen ervaren rotten van Arendonk. Na paar minuten spelen stond kwam de thuisploeg voor na een scrimage in de kleine rechthoek.  En niet veel later was de 2-0 nu al een feit. Antonia kon snel herstellen met een voorzet van Van den Berge die binnenwaaide. De tweede helft was voor Antonia, maar gevaarlijke kansen bleven uit. Een baar hete opstandjes zorgden voor de nodige spanning, maar het was een maat voor niets. Moeilijke wedstrijd met veel afwezigen, weinig kansen  en juniors die wél willen voetballen.

Uitslag: Vrij Arendonk – Antonia 2-1
Doelpunten:  
3′ Vrij Arendonk 1-0, 14′ Vrij Arendonk 2-0, 28′ Van den Berge 2-1
Amusementswaarde: 5

 Bekijk hier de opstelling

Reacties zijn gesloten.