De thuisploeg kwam in de eerste helft twee keer op achterstand, maar Koen Vanreusel kon milderen van op de stip. In de tweede helft ging Antonia op zoek naar de overwinning en die kwam er uiteindelijk toch via opnieuw een strafschop en een own goal.

Uitslag: Antonia B – Halle C 3-2
Doelpunten: 11′ Halle 0-1, 24′ Vanreusel (pen.)1-1, 34′ Halle 1-2, 64′ Vanreusel (pen.) 2-2, 81′ own goal 3-2
Gele kaarten: 36′ Kesselaers
Amusementswaarde: 6
Frappant:¬†– geen T1 en T2 langs de lijn. Ze trokken samen, inclusief partners, naar het buitenland – Ondanks Halle kermis op zaterdagavond, verschenen de jongens van Halle behoorlijk fris aan de aftrap – Junior Dave Jacobs staat centraal in de verdediging goed zijn mannetje tegen de vaak ervaren tegenstander – Bart D’haene speelt dit seizoen bij Gierle, hij zal daar uitkomen voor de veteranen en tegelijkertijd zijn zoon Michiel trainen. D’haene was sinds jaar en dag een vaste waarde in de ploeg van coach Maes – Gespot langs de lijn: Jan Martens en immer aanwezigen Bart Corluy en Dirk van de kantine.

Bekijk hier de wedstrijdfeiten

Reacties zijn gesloten.